Samenwerkende partners

Kickstartangels

Transformerende ademsessies in Aarle Rixtel. Hierbij doorbreek je je oude blokkades en kun je echt een grote stap zetten in je levenskracht. We doen dit met een heerlijke lunch in de ochtend, fijne muziek zodat je iets ervaart wat je niet snel zult vergeten.

We geven een sardinie training in het na en voorjaar waarbij je leert contact te maken met jouw engelen.

Je krijgt een 6 daagse training op een paradijselijk eiland met zeezicht vanuit je kamer en leert contact te maken met je levensenergie. Daarbij fantastische gezonde maaltijden , ademsessies om je helemaal te reinigen van oude blokkades. Shine your light!

Klik hier om onze film te bekijken.

Kijk op onze website voor meer info.

Hawaii Vip awakening week in November om kennis te maken met je hart, je levenskompas, je leert de Hawaiiaanse wijsheid in je leven te integreren. 

Ervaar de zachtheid van Kauai, the garden island zal je nooit meer vergeten. Beleef hemel op aarde. Maak die helicoptervlucht en ontmoet de walvissen , we gaan in whale seizoen.

Kijk op onze website voor meer info.

Sabine Kuijpers

Eigenaresse van Basicflow (Sinds 2013 aan de havenweg) en initiatiefneemster van Casa Basicflow

In 2005 verloor ik mijn moeder aan kanker. In die periode stond ik in een winkel en wilde iets kopen, maar wat koop je voor iemand die ongeneeslijk ziek is? Puur intuïtief nam ik een bodylotion mee en begon ik met het masseren van de handen, armen, benen en voeten. Aanraking is een eerste levensbehoefte. Ik vond het zo bijzonder hoe dat ontvangen werd, dat je toch “iets kon betekenen” behalve er zijn.Nadat ik verschillende yogalessen/stijlen gevolgd had kwam ik uiteindelijk in Eindhoven terecht bij de yogastudio, hier besloot ik de opleiding tot yoga docente te gaan volgen.

Go to top