Over mij

Hallo! Ik ben Janine Cruijsberg, hartopener, globetrotter, tweelingmoeder, partner van de liefste ethical hacker van Eindhoven en deejay.

Ik heb twee bedrijven: deze praktijk houdt mij met beide benen op de Brabantse grond en die ander (kickstartangels) http://www.wannabestartinsomething.com laat mij vliegen over de hele wereld.

Ik zie je echt, voorbij het masker en je eigen mind fucks. Ik zie jouw potentieel.

Ik ben Mensendiecktherapeut, Dru Yoga Teacher en Craniosacraal therapeut. Ik heb honderden mensen begeleid in mijn praktijk sinds 1996. 

Daarnaast geef ik transformerende ademsessies in Aarle Rixtel en een training in Sardinie (dit) en een training in Hawaii (Vip lush awakening week) samen met mijn partner in crime Brechtje Vanhommerig, coach (o.a. bekend van de Duik). Dit zijn diepgaande mind-body-soul-trainingen. Je voelt je lust for life weer. Hemel op aarde. Dat is onze missie.

Ik werk onder andere met een bijzondere spier; de Psoas. Dit is de spier van de ziel, een belangrijke boodschapper die heel helder je innerlijk leven weerspiegelt, je angsten, je verkrampingen en je passies. Ik nodig je uit deze spier te ontspannen. Je gaat dan meer voelen. Je krijgt een soepeler lichaam en een juicy life.

Een ontspannen psoas geeft je meer levensvreugde, contact met je gutfeeling. Nu kun je stoppen met zoeken.

Met Craniosacraal therapie ga ik met zachte handgrepen aan de slag met je bindweefsel. In je bindweefsel wordt stress en spanning opgeslagen. Het kan een trauma zijn, fysiek/emotioneel, maar ook langdurige stress, het niet meer kunnen ontspannen.

Ken je dat gevoel? Dat je niets hoeft maar toch niet kan ontspannen, laat staan genieten?
Tijdens de behandeling gaan we de opgeslagen stress fysiek ontladen. Resultaat: je hele energielevel gaat omhoog. Je gaat weer voelen en genieten van het leven.

Ik kijk met de ogen van mijn hart. Zoals de kleine Prins al zei: alleen met het hart kun je het wezenlijke zien.
Mijn leven is er enorm rijker van geworden, vervullender, sprankelender.

Je bent welkom!

Janine Cruijsberg

 

Go to top